Anotace: __________
možná jsme se mýlili
když jsme si mysleli že pomíjení není
prvkem věčnosti
že všechny nevyhnutelnosti
jsou nepřítelem ojedinělosti
je bezpochyby mnoho žen
jejichž opětované pohledy
a úsměvy
jako kdyby odkazovaly k mnoha možnostem
avšak úběžníkem mých myšlenek o lásce
jsou tvoje roztěkané
perníčkově hnědé oči
kde přesně ve mně je to místo
jež je tebou neustále přitahováno
a kdo do nás vamputoval takové absurdní síly?