Jednou přijde sen
Jednou přijde jeden sen
Co vlastně nebude se zdát
Stejně jako všední den
Jen někde v dálce bude hrát
Vítr ten věčnej muzikant
A nadzvedne ti trochu vlečku
Kterou stejně uvidí jen těch pár zasvěcenejch duší
A pochopíš proč náhle ztich
Proč nemůže dál znít
Když v houštinách je páchán hřích
Co nedá se s ním žít
Pak měsíc kráčí oblohou
A stíny jsou zas na nohou
A krev se změní ve víno
Jak naše touhy zahynooooou
Jednou přijde jeden sen
Co vlastně nebude se zdát
Co možná bude osudem
Nebo jen mlhou z blat
Nebo jen pouhou nadějí
Jen stopou v bílý závěji
Jen stopou v bílý závěji
Jen stopou v bílý závěji
Vždyť víš
http://www.youtube.com/watch?v=ZTZsp74xC-M
Přečteno 495x
Tipy 10
Poslední tipující: Laika, Fany, VEDz RVAHEs, Kubíno
Komentáře (3)
Komentujících (3)