Korálky snů
Poskládám korálky svých snů
a pověsím je na šňůrku
hezky pečlivě
jeden za druhým
den za dnem
sen za snem
Pak se obléknu
do náhrdelníku
všech těch
navlečených snů
a tužeb
a jak víla
protančím se
k tobě
v tobě
Jen tak jakoby nic
mě svedeš
jako vždycky
ze mě dostaneš
i ten poslední korálek
i ten poslední sen
i ten poslední sten
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Frr, Marcella, Amonasr, Fany, piťura, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)