Anotace: __________
myšlenka na absenci
konstantních faktorů
mne přepadla
když jsem nebyl s to ji zromantizovat
zestetizovat
a tak jsem upadl do hlubokého sebe-vědomí
ze kterého jsem se probral až během probdělé noci
vedle tebe
Ten Harold Smiths nepíše špatně ...píše jinak a to je na literu něco jako čerstvá krev.;)
25.05.2017 22:08:25 | xoxoxo