Anotace: ...
Pokud víš kam máš plout, tak počkej na příznivý vítr. Pokud svůj přístav neznáš, tak se nech unášet na vlnách. Všechno přijde, vše se splní ani nebudeš vědět jak. A odpustit ti pro tvá slova mohu snad i já, pokud si tedy nepřeješ odpuštění od někoho určitého, pak máš odpuštěno, jdi a raduj se.
25.05.2017 21:10:05 | Slav Milo
Jéééééé,Tys konečně mezi námi, konečně..
S radostným Obdivem
Tvořilka Lenka.
25.05.2017 20:53:03 | SVĚTLO INSPIRACE