Ahoj...Jsem moc rád, že jsi napsal...to , že ses ozval, už považuju za čest... Protože i když ses nikdy u mně neukázal, neznamená , že já o Tobě nevím... Děkuji..!!! Na srazu se jistě ukážu... a možná se někdy vrátím i na liter...brzy to nebude..ale dík...vážím si toho..David...
19.02.2007 01:18:00 | Favi
večera zašera teda Hani?? ale zbytek je velmi pěkný a to hlavně kvuli bezvadným obratům.)
16.02.2007 22:01:00 | Pavel Kotrba