Anotace: dvě tužky jsou jedna bolest obě oči neprosvětlí mraky dvě ruce neobejmou dva dřevěný stromy ...
Skvělé téma
... chtělo by to ještě dalších 360 slok ...
26.05.2017 18:46:19 | VEDz RVAHEs
Opravdu? :-) reakce jsou drtivou většinou ovlivněny vysokou zdí vlastní slepoty čtenáře :-)
26.05.2017 23:08:02 | Hugo Ramon