jakože
mám plné brýle
bolesti zad
natažených svalů
alergie
nevím kdy se má
povaha vzbudí
z letargie
pakliže
mi všichni hází
klacky pod nohy
nastavuji druhou tvář
tyhle těžkosti
co nedokážu
unést
předkládám na oltář
Hospodin
je můj pastýř
nic nepostrádám
na stavidlech vrána kráká
Boží mlýny
melou
pomalu
ale jistě