Anotace: __________
ulice Prahy šedivý pod náporem večera
a vlhký vzduch
drolíce omítky starých budov
je cítit příměsí všech vyhaslých lásek
a vášní velkoměsta
tvoje ospalé prokřehlé tělo
vsazeno do obrovské džínové bundy
je zhmotněním přítomnosti plynule přecházející
v ustavičné uplývání
i my dva přispíváme do kolektivního vědomí
naším svědectvím dialektiky lásky