Naděje
Neberte mi naději
vždyť ta poslední přec zmírá
napořád tě miluji
dokud každé ráno svítá
neberte mi do života chuť
já chci bojovat za lásku
i když život skončí buď jak buď
i když láska visí na vlásku
neberte mi touhu žít
život na této krásné zemi
nenechte mě přestat snít
zloději snů hnusí se mi
nespalujme prosím krásné mosty
radši ty mosty opravme
žijme šťastně život prostý
a staré chyby napravme
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)