Anotace: __________
slova fixují momentální stav vědomí
jazyk není aktivní činitel
jazyk je otisk myšlenek do prostoru
ale ty stejně posloucháš jenom
abys mohl přijít s odpovědí
a já nemám náladu se zabývat každou
konotací
máš rád duhu?
a který konec?