Když nastane tma
pošle ti Bůh anděla
aby ti rozsvítil pár hvězd
běž za světlem
za štěstím, za láskou
a na konci cesty nezapomeň říct
DĚKUJI
Jsi velmi,velmi,velmi čistá bytost, Rybičko:-)
29.05.2017 23:30:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA