Společně sledovat déšť
skrze okenní tabulky
žít dneškem
zapomenout na včerejšek
neslibovat si lásku až za hrob
nehrát si na věčnost
užívat si přítomnost
Společně sledovat déšť
skrze okenní tabulky
nechat zítřky
proměnit se v dnešek
nenamlouvat si
že se nic nikdy nezmění
prostě
být
a
milovat se
Krásné.
Dnes jsem měl také to štěstí sledovat déšť.
Ale skrze okenní tabulky to není ono.
Není nad to, vyjít ven.
Cítit jeho vůni.
Slyšet jeho šum.
Jako když se smaží řízek.
Odrážející se kapky přistanou až na mé kůži.
A děti se radují.
;-)
Za mě ST.
30.05.2017 21:58:32 | Cappp
Přenádherné!
30.05.2017 10:15:35 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA