XOGHUY 2 – Křesání křemenů
Anotace: lumpačení bez kléru :-)
při stoupání
po žebříku
pocítíš
jemnou Sílu
ale i závrať
a chuť ke skoku
vnímaví lidé
cítí tvé
Silové pole
nádoby
zatím bez užitku
ohrnou líný čenich
propusť
šablony bohů
i jazyk světlonoše
je čas říct sbohem dnům
kdy nejsi sám Sebou
mimo dobro a zlo
Komentáře (1)
Komentujících (1)