Pro sebevrahy
Anotace: Proč má život cenu?
Když jsi přišel na svět, tak zřejmě má to tak být,
že se svým životem se budeš muset naučit žít.
Jeden má překážky nízké a snadno je přeskočí
druhý však při skoku, tvář si v louži namočí.
Když už jsi fakt na dně
a včechno vidíš černě
a o žádnou pomoc nestojíš,
se smrtí se spokojíš.
Měj rozum, kamaráde milý.
Tvý přátelé by pak už jenom pili.
Život by pro ně taky cenu neměl,
a ty bys seshora na další sebevraždy hleděl.
Uvažuj nad veršem prvním,
než stane se nůž osudným!
Komentáře (1)
Komentujících (1)