Anežka

Anežka

Anotace: ___

propadlá jízdenka

na trati kráčí 
se mnou
na černo dívenka
 
slunce pálí
do zad
mlha na kopci
sudy válí 

chytám vlaštovky 
do dlaní
soumrak nahá těla přepadl
provoněným vzduchem se nese klekání

padlí andělé perou bouřkové mraky
choulíš se 
nesu tě v náruči
neslyším zpívat ptáky
 
blízko hřmění
pohladil jsem tě
po vlasech v seníku
blesk zapálil v nás chvění
 
Autor Stavák, 31.05.2017
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

OOOO, to je nádhera.

31.05.2017 16:29:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji za návštěvu.

31.05.2017 20:13:16 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí