Anotace: __________
ranní slunce se násilně dere skrze žaluzie
na tvoje odevzdaně spící tělo
podivně asymetrický obrazec vyvstávající
z této hry světel na tvém čele
se až nápadně podobá
rozpolcenému pocitu v mých vnitřnostech
při pohledu na tvou zasněnou tvář
o čem asi sníš?