Zpověď před zrcadlem
Anotace: kroupy ve sprše :-)
s měsícem se peru
o pár kůrek medožeru
krapet rozlitýho mlíka
chlemtám jazykem
z krájenýho ticha
tvář se mi rozpadla
do tisíců hrobů
radost se válí
na latríně bohů
v hradní věži
usídlil se král
a probouzí jen žal
krvavý slunce bdí
léta už spí nad rakví
sen zraje jako klas
pod okapem chrápe
rozemletej čas
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Laika, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)