Černý anděl
Anotace: Tak jedna z mých starších, které jsem časem nepoztrácela:o)
Byl jen černý anděl,
který na zem spadl.
Svou nevinnost si
v nebi tajně kradl.
Pak jej vlastní chyby
svrhly do země stínů,
kde mu křídla zlámou.
Tady naní Ježíš,
tak jak to zvládnout???
Tak jen černý anděl
s duší rádoby bílou.
Hledí na svoje nebe
ozonovou dírou.
V očích lidí musí tušit,
že hledaní zlatý je těžký zrušit.
Nevinný touhy zas ho žerou,
halucinace, šeredy kde se berou?
Za ty léta vzdoru zvedl
zas své propíchané ruce.
Prosil a plakal,
chtěl obměkčit jeho srdce.
Už konečně přestat
by to asi chtělo.
Jenže jak?
Kéž by to Bože tak nebolelo...
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)