Variace na dětský pláč
Anotace: když se ti TO vymkne z rukou :-)
pokušení mysli
hledá břeh
prdel ho pálí
na kamnech
vláha už teče
ze všech střech
tělo se vzpíná
na křídlech
z hloubi vytryskl
těžký vzdech
rozmaru v ruce
zbyl jen pech
milosti dech
je v rodidlech
Komentáře (1)
Komentujících (1)