Všechny ty úsvity
a nespočet stmívání
radosti i rány
co vryl ti život do dlaní
pro ty chvíle přece jen
stálo za to dýchat
a nechat se vést
až k údolí ticha
kde už žádný směr
cíl ani cesta není
kde čas navždy zpívá
smutnou píseň zapomnění
"Dějiny se začínají psát až poslední svědek zemře."
Jen básník nedbá ...
Krásné
04.06.2017 12:17:07 | VEDz RVAHEs
píseň zapomnění mi často příjde spíš veselá-horší je když se čas naparuje
s Gottovými dobrotami...:-) :-D*
04.06.2017 01:08:08 | Frr
Vše v dobré se obrátí, věř:-)
03.06.2017 20:53:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA