Anotace: Vše staré pomíjí
Život se mi schoval
Hra na slepou bábu
Nevím po čem
ve svém životě tápu
a šlapu si po něm
Jsem jen rád
že jsem
A to je lepší
než nebýt
Už mám jistotu
že nežiji
Je jen první lež
Tak ten pohár lží vypiji
Být ve své smrti přítomen
Být sám sobě si podoben
Je čas
Odložit masku