možná jsem
romantik
čím starší
tím dojatější
když potápí se
titanik
nehraji si
se slovíčky
verše píši
ze slabik
nevolno mi jest
z politických trafik
nejsem dislektik
jen
špatný gramatik
bohém
srdcem huron
už ti nedonesu
flašku rumu
nepřimáčkneš váhu
arogantním němcům
hejno špačků se láduje
srdcovkami
už ti nedoběhnu do boudy pro háček
na přitáhnutí větví ze země
třešňovým sadem
se rozléhá motorovka
a špačci naposledy zamávali
křídly
kdyby na světě
neexistoval Pán Bůh
svůj život bych už
dávno vzdal