Svěže
Slyšet tvé jméno je pořád jako rána pěstí
Jako stále nekončící spirála útrpného mlčení
Jen se neptejte proč
Diplomatická ignorace otázek na tvou osobu
I to jak se máš
Beze mě
Nejlíp skvěle
Děkuju za optání
Mně se dýchá svěže
Samota občas zahalí konečky prstů i dlaně
Akutní potřebou blízkosti teplé kůže
Záchvěvy porozumění
I třesem celého těla
Smíření se dostavuje každé ráno po probuzení
V centru slunečných Vinohrad
Netruchlím pro ztracené ideály nebo smyčky osudu
Hlava se narovnala spolu s rameny
Koutky úst pozvedly v úsměvu
Když v bezesných nocích kráčím ulicemi
Sama
Ale ne osamělá
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Nikita44, Frr, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)