na rozhraní
pole ještě není posečené
ještě se zpívají písně
a děti běží za kropícím vozem
ještě se hrají kuličky
děvčatům pentle vlají
ještě chlapci máje staví
ještě není zdaleka konce
slunce vstává do svítání
s nataženou dlaní
ještě je v dáli slyšet zvonce
to do ohrady vracejí se ovce
ještě vše tak na rozhraní
pole ještě není posečené
ještě se zpívají písně
z kopce na kopec se rozlévají
Přečteno 373x
Tipy 26
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova, Nikita44, kamínek, ZILA78, Amonasr, Fany, Kubíno, Philogyny1, Jort, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)