ZTRACENÁ MĚSTA SKRYTÝCH TVÁŘÍ
kolik by muselo odložit srdce masek
kdyby se mělo zcela obnažit?
má vůbec pod nimi jen jednu pravou tvář?
a pokud ano
je tak bolestivá
že se jí nelze dotýkat?
je tak choulostivá
že by se dala spálit
třeba jen pouhým pohledem?
je tak křehoučká
že by nesnesla přímé pohlazení?
umíme vynášet rychlé soudy
stejně jako svá ega do nebe
rozumět šepotu
skrytému v chvění obnažujících se srdcí
dokud nás nezaskočí čas
však příliš často nesvedem
Praha, 6.6.2017
https://www.youtube.com/watch?v=Rzym2T0CJRo