Anotace: __________
všechno co člověk dělá
má svou sémantiku
už ani tu cigaretu nedokážu típnout
bez pocitu uspokojení
nejenom že žijeme ve světě zrcadel
naší podstatou
je zrcadlení
tohle je asi nejupřímnější věc
co jsem kdy napsal
a stejně jsem ji začal psát
jenom abych tě donutil milovat mě