Bez tebe
Neviděl jsem
Tě od rána
Celý den
Jsem smutný
Zdá se mi
Jako by to byl
Celý týden
Až přijdeš za mnou
A potěšíš mě
Svou duší
Mé srdce zkřehne
Řeknu ti znovu
Jak ti to sluší
Já obejmu tě zjihle
Leccos ti slíbím
Lehce tě přivinu
Na rty políbím
A už tě nepustím
Už mi neodcházej
Nikam
Občas jsme vzdáleni
Pomalu si zvykám