Cesta
Anotace: CESTA Po dešti, ani památka, tak šlapu prachem cest v dáli se vine cestička, nechám se po ní v...
CESTA
Po dešti, ani památka,
tak šlapu prachem cest
v dáli se vine cestička,
nechám se po ní vést.
Kam mě ta cesta zavede,
opravdu nemám zdání,
jen, aby měla správný směr
je mé jediné přání.
V ruce mám kompas
střelka se točí,
čekám až šipka
na sever skočí.
Sever či západ
co na tom sejde,
zas půjdu po cestě,
jinak to nejde.
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Fany, Amonasr, Ruda Štola, Jin&Jang, RenyNew
Komentáře (2)
Komentujících (2)