Ref: 2x
Chci hodit vozejk z vokna,
vozejk vozejk z vokna.
Chci hodit vozejk z vokna,
vozejk vozejk z vokna
Chci hodit vozejk z vokna,
Stoupnout si na svý nohy
Už mě to vážně sere všude jen bariéry
Lítat si v tágu městem,
jak když mi celý patří.
Pak náhle řeknou, zaplať
Pane já nemám prachy prachy
Bejt pánem svýho času,
Dodělat rychle školu
Navždy mrdat práci
vždyť pobírám dávku
Žádnej pocit viny,
stát mi může leštit péro
jedu si po silnici
rána upadlo mi kolo
Jsem furt ten samej bastard,
furt jedu uhni uhni
spadla mi bota sehnu se a jsem na zemi
Podej mi foťák,
ať si vyfotím mí křivý nohy
lidi chodí po ulici a já řvu pomozte mi
Mám z toho špatnej pocit
Každej to na mě vidí
Už dávno nechodim
A stále jsem z toho v píči
Stačí drobná pomoc žádný mega sraní
Podržte tu káru a já zas sednu na ní ( Ref 2x)
Chci jenom žít ten život,
smát se a sedět na svým
Slyšet ty nasraný hlasy
Páč já vstup neplatim
Vidět ty plný kluby,
vidět ty zvedlý pracky.
Vymýšlet rýmy z hlavy
Texty ty mám v píči .
Zlitej jak tupej buran
Tak to já vážně nejsem
A když si dám to pivo
Odnes mě na hajzl man
Jen co vylezu
Tak je mi vážně prima
Není na co čekat
valte sem další piva
Ať můžu ze svý hlavy dostat ty tuny rýmů
Chci jenom mic beat
A čistou hlavu
Chci jenom dávat checky,
já nechci žádný fighty.
Vždyť já mám chromí pracky
Máš se mnou problém ? tak to teda sorry
Chci jenom felit se svoju partou,
nečum jak moula.
Důchod je malej
ze mě nedostaneš ani floka
Ref: 2x