HŘÍŠNÍK
Zkamení láva
vyvřelá jako pocit
rozlitá káva
v obrazci schoulený soucit
mrká na tebe
pavím očkem
konečně chápeš ten rozměr
ale uniká ti hloubka
že chlad od srdce zebe
falešným kmitočtem
jako poměr
jako naštvaná sopka
před výbuchem
víš
jsem hříšník
ale miluji
a možná mě upálí na hranici
nebo ukřižují jako krále
víš
jsem viník
ale miluji
a možná mě najdeš...........až pod bílou plachtou v márnici
nebo za obzorem..............jak se vytrácím do dále
víš
jsem blázen
ale miluji...
Přečteno 337x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, Bludimíra, Amonasr, Jort, Laika, zdenka, Fany, Nikita44, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)