In nomine Spiritus Cervisia
Anotace: pohádka od bírmena :-)
čtvero dílů světa
svůj sen spí
pod střechou
kvintesencí
ponejprv vody
naber do dlaní
a mni zelený den
se sluncem
napodruhé
prsty své vlož
do lůna matky
černozemě
třetího dne
v oku pouště
muži ohně
stojí při tobě
do kvarty
se směje vítr
drží v ruce
pípy cvikr
dále slyšte slovo
neposkvrněné pěny
zvláště ti
kdož naleznou
nezkalené zalíbení
v pevných hradbách
nektaru radosti
mohou přitisknouti
svůj nedočkavý
spodní ret
na orosený okraj
hájemství hořkosti
a také ti
kdož pominou
se na rozumu
při zbavení
soužení všelikých
mohou projíti
skelnou branou
bez uzardění
jim je zaslíbeno
království rzi
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Laika, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (5)