Můj první let
Anotace: Ikaros bez vosku :-)
o lítání
se mi možná
nikdy nezdálo
jeden z prvních nočních ptáků
mě zavedl na vysokou skálu
uprostřed zelený džungle
rozhlížím se a už letím
stále rychleji
nekonečně dlouho
stále dolů
do nekonečnýho dolu
čas usnul
a já dumal
jestli se v trávě rozplácnu
nebo se probudím
jestli je tam na dně voda
nebo aspoň trampolína
do prdele!
přece se nezabiju!
jen proto
že letím
blbým směrem
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)