Tyčkovina, profil eL
Anotace: minirýmky pro dva :-)
maluju ti
barevný svět
doprostřed čela
vkládám
stý květ
do tváře archanděla
máš rozpukaný sny
jak včela
která uletěla
vítr si olizuje rty
abys nevěděla
kdo je adresát
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, danaska
Komentáře (1)
Komentujících (1)