Holínky
Anotace: Po strašlivě dlouhé době něco, co si troufám pustit na veřejnost. Není skvělá, po té době to skřípe, ale je to něco...
Zamlžený okna hodinovejch hotelů
Propadlý stropy zchátralejch kostelů
Z námahy a strachu zrudlý tváře
Zahalím se do namodralý záře
Rozpustím na jezerech střípky ledu
Utřu hnusný lepkavý zbytky medu
Co namazals mi kolem úst
Sešels z mysli, pak i z očí
Svět bez tebe se zas točí
V zapadlejch hospodách se pije dál
Není nic, čeho by ses s chutí vzdal
Ani konců bez omšelých vzpomínek
Vyzuj se z těch plesnivejch holínek
A do stejný řeky už nevstupuj
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, milenium, Iva Husárková, lukassnajdr
Komentáře (0)