Dopředu
vím že dívat se musím
směrem dopředu
však vzpomínky se vrací
a já bránit se nedovedu
ty vzpomínky krásné
kdy smála ses mým vtipům
a pak něco to světlo zhasne
a ty směješ se teď jiným týpkům
málo jsem pečoval
a láska je věc hrozně křehká
málo jsem bojoval
aby u mě byla tvoje duše hebká
šťastná jsi beze mě
a to mě nejvíc na všem mrzí
je ti to snad příjemné
že najednou jsme si cizí
musím jít cestou dál
a najít jinde světa krásu
tebe už nezajímám
pro tebe už jsem na smetišti času
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)