Nejez radši tohle,
ani tamto nejez
vždy můžeš se jít pást
víc budeš mít peněz
a zdraví nejen část.
Škodlivé je tohle,
tamto nejez zrána
bez večeře štíhle
uživí tě prána...
Díky za radu :o) právě jsem se vrátil se psy z pastvin, ale ovce všecko sežraly :o) krásně pobavila :o)
21.06.2017 15:32:37 | Akrij8