nekonečné lány
klasů
srp po dědovi
stíná hlavy
panáky
stavíš do setmění
tvá ňadra
dva přístavy
víc na jazyku
než na srdci
mám slinu v koutku
z tvé postavy
blízkost doteků
hebká kůže
zahání únavu
noční můry
plné rty
popraskané sluncem
zavlažuji vlhkými polibky
anděli shůry
zůstaň přes noc
snad nechci
až tak
(moc)