Až vypíšu všechny starosti papíru
až zase naberu svou sílu
až den přinese svá pozvání
pak dotknu se sebe..
a svého pokání
Že jsem jen hříšná žena
do realita zavedena
a těžkostmi zasažena
že to, co jsem neuměla nést
zůstalo v prachu těch mých cest
Ten prach snad rozfouká vítr sám
na to já právě spoléhám...
Vítr všechno odvane,
déšť rozvoní kvítí
zas pohoda nastane.
Ať ti slunce svítí!
15.06.2017 07:41:43 | Kapka
Vše bude dobré, drahá JSJ :-)
14.06.2017 10:12:43 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA