První zář svítání
pohladí mou tvář
vteřinu před tím
než zazní "PAL"
Mé iluze a sny
zahalí temnota....
Promiň jen jsem vybral co mě zaujalo nejvíc ... :-* :-)
08.08.2017 20:04:55 | Mácha
Poprava iluzí před usvitem....parádní obrat, jako ostatně celá báseň....
U poprav to tak chodí...
08.08.2017 17:48:02 | Mácha
... těšíš se noc vášně ...
... těšíš se až přejde den ...
... věříš v opravdové ...
12.07.2017 19:05:44 | Marcella