Bolavá
Rozervaná, prázdná, jak papírový drak…
Vyhaslá, jak londýnský panelák.
Roztříštěná, jak tabule okenních skel.
Vyschlá jak truhlářský tmel.
Zbavená iluzí jak listů stará kniha.
Rozlitá do okolí jak váza vína.
Nepochopená, odstrčená jak starý vrak.
Odstavená životem jak nepojízdný koleják
Co ze mě zbylo, živote?
Jsem jako díra ve plotě….
Přečteno 434x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, mkinka, Jort, jitka.svobodova, Jin&Jang, Akyš, Iva Husárková, Frr, kdotoví, Ruda Štola
Komentáře (2)
Komentujících (2)