Až za hrob
Dýmku nacpu lístky zvadlé růže
Vykouřím všechnu lásku
S vášní vydechovat obláčky kouře
Blažeností vzdychat budu
A smát se touze
Černé plíce vykašlou polibek smrti
Se slastným úsměvem na rtech
Jenom popel a šmouhy na zdech
Až za hrob s láskou jíti
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, jitka.svobodova, jondys, Philogyny1, Amonasr, Akyš, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)