Včera po dešti
Pění kosa po bouři
V západu slunce
Dírou mezi mraky
Doznívání hromu
Žížaly v louži
Poslední třešně
Z listu kapka
Do mokré trávy padne
Zlomené větévky
Vánek osuší
V rostoucím šeru
Než noc nastane
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: piťura, Amonasr, jitka.svobodova, Fany, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)