Okružní lampionovej průvod
Anotace: světlo na konci tunelu :-)
recyklovaná slova
jsou v poezii
dovozovou rozinkou
běžně šmakují
i přes autogen kritiky
-----------------------------
píseň o pokoře
slyší hluší
její záři
vidí slepí
a trosečníci
si na ní šáhnou
----------------------------
vše
co má začátek
má i konec
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)