v mém srdci

v mém srdci

Anotace: ___

chodíš po horách
v plášti
miluješ mě láskou
nepochopitelnou
 
Ty jediný 
mě znáš
úplně celého
jsem před Tebou nahý
 
znáš každou mou slabost
každý můj hřích
víš jak dovede milovat mé srdce
co se mi honí hlavou
 
víš co se mnou bude
často myslím na Tvého Syna
i že tuhle básničku píši
Ty víš úplně všechno
 
nepřestanu Tě obdivovat
víš
že bych chtěl potkat Petra
Jana pod křížem
 
že bych chtěl jednou poznat 
svého Pána Boha
jeho syna
bez Tvé vůle
 
se nepohne stéblo trávy
jsi úžasný chtěl bych 
zahnat sedm bolestí 
Panny Marie
Autor Stavák, 18.06.2017
Přečteno 380x
Tipy 16
Poslední tipující: jitka.svobodova, Laika, Amonasr, Akyš, Ruda Štola, Nikita44, piťura, Philogyny1, Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A přitom si člověk smí jen přát... :-)

18.06.2017 07:11:40 | Dreamy

líbí

... :)

18.06.2017 09:22:31 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel