Kostelní stěna
Anotace: A nic se nemění stále se vracím..
KOSTELNÍ STĚNA
Chodím okolo kostelních portálů, stojím a ptám se, nač vlastně čekám?
Lidi prochází okolo někam se ženou,
já stojím a promlouvám s kostelní stěnou..
Mlčky mi naslouchá však radu mi nedá
je to jen kostelní stěna pochmurně hnědá
Lidi se ztratily ulice dýchá prázdnem
Dál u stěny stojím a stávám se bláznem.
Ticho mě svazuje ke stěně se tisknu
V samotě ulice spolu s kostelem jihnu
Všude je ticho ani smítko lidu prachu čí špíny
Já vedle stěny usedám s pocitem vinny
Spolu s láskou a lidmi bylo by to jiný
Proč za vše co je okolí mě viní?
Jen kostelní stěna zůstává tu semnou ,
pár lidských postav na ní co mají tvář temnou.
Ulice tmavá jak černá hlína
V ní postava stojí než ostatní je jiná
Promlouvá ke mně mlčky naslouchám jejím slovům
Zvedám se ze země jdu pomalu domů.
Slyším její rady a říkám si, že nevím její jméno neviděla jsem její tvář ,
ona vypařila se jak pára nad hrncem a ty slova pro mě byla jako zář…
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Frr, kudlankaW, Jin&Jang, zdenka, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)