Déšť pláče do houštin
jiskří na stéblech trav
zhoupnu se a spouštím
po mlžných liánách
do holé prázdnoty
Na soupisce nálezů a ztrát
znatelný tichý vzkaz
…jsi prach
v jeho zrnku odraz světla
skrytá nová podoba
dost možná to nebudu už já...
zvláštní pocit rozpadat se
za plného vědomí...