kontakt
Anotace: pokaždé jsem byl vzhůru...
okolo zuřila válka
o hranu světa
kterou nikdo
nikdy neviděl
každou noc k nám
ve spánku přišla
sehnula se nad jedním z nás
políbila ho na rty
a zabila jej
krvavá ústa si pak otřela
bílou dlaní
a
jen tak
po očku mrkla
na toho
kdo byl na řadě
další den
pokaždé jsem byl vzhůru
když jednou mrkla na mě
mrkl jsem taky
a zakmital na ni
jazykem v puse
,,ony tě ty srandičky přejdou,, řekla
,,naser si...,, odpověděl jsem jí
od té doby jsme spolu
nemluvili...
Přečteno 367x
Tipy 33
Poslední tipující: zelená víla, JSJ, Jort, Amonasr, Akyš, jitka.svobodova, Fany, Nikita44, zdenka, Kapka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)