Mizerný den
Kalné světlo žárovky,
co nahrazuje slunce
A dunivé kroky osudu,
jenž krvavé má ruce
Tak přichází i končí den,
ten mizerný den poslední
Skřípavý zvuk zámku,
jak umíráček v uších zní
Teď vchází osud můj,
doprovod, na cestě poslední
Soudce, kat a také stráž,
pohledy jejich mě pálí
Zabil jsi, tak tady to máš,
já slyším jen umíráček v dáli
Tak půjdeme, nač ztrácet čas,
venku je mráz a v cele je zima
Kašlu na soucit či hněv váš,
dostal jsem účet, řekli jste plať
Smyčka mě svírá, jak prsten tvůj,
prsten, co prý z lásky jsi mi dala
Pak jiný slyšel, miláčku můj,
A já nevím, nevím, Bože můj,
kde se ta pistole najednou vzala
Tak dělej, kate, nezdržuj,
zubatá na mě už čeká
Tahle milenka věrná je,
jen její chlad mě leká
Tak pohni a svoje si vem,
ukonči navždy ten mizerný den
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)