rozesmál jsi mě... :-)
někdy po studiích mi zaujal inzerát v rádiu... šla jsem tam...konkurz vyhrála... ocitla se v jiném světě... měla sem tedy svou vlastní kancelář, ale...ocitla se ve světě těch námi vip... a o to místo byl boj... udělej chybu a zemři... jenže já tehdy a i dnes jsem jen člověkem...
jednoho dne jsem jim řekla ne... vy chcete pryč? odsud? odsud se neodchází... ale ano odchází... a šla jsem...
chodím jen mezi nemocnými , vnímám... ředím barvy a naslouchám čemukoli... a jsem ráda, že jsem tehdy z dané vip společnosti vypadla... :)))) našla jsem si lepší... :-)))
25.06.2017 00:44:07 | zelená víla
Kdyby ve společnosti nebyli lidé jako Ty, byla by míň snesitelná.
Vím to, za těch deset let...
Umíš podat ruku...
A i když nezištně, cení se to. :-)
25.06.2017 09:39:52 | piťura
:-) tak to se nedivím, piťuro, holt ten správný výběr je STrašně důležitý :-)!
23.06.2017 05:08:49 | Fany
Raděj míchat barvy, cucat starý víno a kochat se pohledem na mladý děvčata.
To je práce jak má být.
ST.
22.06.2017 19:56:35 | Paulín
:) ani nevíš, jak moc ze života ... někdy jsou peníze fakt málo :))
22.06.2017 13:06:35 | Ragnell